Един от двамата заместници в кабинета на бившия министър на

...
Един от двамата заместници в кабинета на бившия министър на
Коментари Харесай

Зам.-министър на културата подаде оставка

Един от двамата заместници в кабинета на някогашния министър на културата Велислав Минеков - проф. Борислава Танева, подаде оставка.

" За моето фамилията и близкото ми обграждане не е загадка, че от много време все по-сериозно и по-често приказвам за желанието си да се отдръпва от поста, който заемам в МК. Това предпочитание се избистри дефинитивно и се трансформира в решение да подам публично своята оставка като зам.-мин. на културата, което и направих доскоро ", написа Танева в пост в профила си във фейсбук.

По думите й " извънредно интензивната работа на два фронта (в МК и в НМА), продължаваща с прекъсвания към този момент втора година " я е изтощила извънредно и към този момент не се усеща ефикасна, колкото би трябвало, на екипа в МК, и на студентите си, и на фамилията си.

" Знаете, станах баба два пъти през предходната година. Не желая повече да се отнемам от несравнимите с нищо чувства за покой и естетика от пребиваването в съвършения детски свят. Тези мигове са благословени и отлитат окончателно бързо… ", написа още Танева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР