Един от директорите на Интер Алесандро Антониело потвърди, че от

...
Един от директорите на Интер Алесандро Антониело потвърди, че от
Коментари Харесай

Позициите на Милан и Интер за строежа на нов стадион се раздалечават

Един от шефовете на Интер Алесандро Антониело удостовери, че от Милан обмислят съществено различно място за независимо създаване на нов стадион за отбора, а самият той настоя, че “нерадзурите ” също разполагат с “План Б ”. Тази заран шефове на двата милански гранда се срещнаха с кмета на града Бепе Сала, на която са били разисквани разнообразни разновидности.

“Беше официална и спокойна среща с градския съвет на Милано. Основният вид остава градеж на нов стадион на мястото на “Сан Сиро ” дружно с Милан, само че през днешния ден “росонерите ” потвърдиха публично, че те се интересуват от региона Ла Маура. Ще се нуждаят от няколко седмици, с цел да създадат разбор, след което ще създадем нова среща, с цел да забележим дали считат да доразвият тази концепция или ще се придържат към първичния проект за “Сан Сиро ”, ” съобщи Антониело.
 Шефовете на Интер ще проведат спешна среща със Симоне Индзаги Шефовете на Интер ще проведат спешна среща със Симоне Индзаги
Още през предходната седмица от “Гадзета дело Спорт ” оповестиха, че напрежението сред двата тима нараства, защото новият притежател на Милан Гери Кардинале обмисля да изостави проекта за градеж на нов стадион дружно с Интер и желае да построи независимо съоражение единствено за Милан на ново място.

“Интер постоянно е работил по пореден и съдбоносен метод. За нас главният план остава “Сан Сиро ” дружно с Милан, само че в случай че те създадат друг избор, ние също разполагаме с “План Б ”, който също е на друго място. Намерили сме подобаващ терен отвън Милано, само че няма да разкрием неговото местонахождение, ” съобщи Антониело.
 Милан смачка Аталанта при завръщането на Менян и Ибрахимович Милан смачка Аталанта при завръщането на Менян и Ибрахимович
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР