Един от бившите наставници на Левски - Велислав Вуцов, обяви

...
Един от бившите наставници на Левски - Велислав Вуцов, обяви
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Половината футболисти на Левски нямат място дори в А група

Един от някогашните наставници на Левски - Велислав Вуцов, разгласи пред Българска национална телевизия, че половината играчи на сините не стават за efbet Лига. Треньорът не се изрече и ласкаво за съдията от мача с ЦСКА, допълвайки, че Попов е можело да постави алена фланелка, с цел да не играе съперникът с човек по-малко.

" Срещу ЦСКА, Левски игра най-хубавото в този си вид, а и ЦСКА са малко надценени. Който си е мислил, че " алените " ще натискат цялостен мач, с цел да вкарат 5 гола, се е лъгал. За тях най-важно за упоритостите им бе да вземат трите точки. Левски не игра чак толкоз неприятно, колкото чакаха хората. Но моите показа за сините са напълно разнообразни. Все отново в последния месец се вижда смяна.

На Славиша Стоянович ще му е трудничко, само че е добър треньор, потвърдил се е. Той наследи тим, който искаше да играе сантиментален футбол, без да има футболисти за това. И всеки, който дойдеше на " Герена ", биеше с лекост и си тръгваше.

Половината футболисти на Левски нямат място в А група, а другата половина... Има единствено трима-четирима, които са за този тим. Райнов прави ужасно усещане, Стаси Иванов, който си отива, както и близнаците Цоневи, Паулиньо... На другите качествата им не са за " Герена ".

С финансовия запас за заплати Левски би трябвало да е трети, а не девети. Преди Славиша тимът играеше дивотии и дивотии. Срещу ЦСКА се видя, че може да се бори, само че всичко в дербито опря до класа. Трансферната политика на Левски бе неуспех - първият притеглен бе Старокин, а първият освободен... Старокин. Е какво друго да кажеш за нея?

Никола Попов? Катастрофа! Направи груби неточности в интерес на ЦСКА. Ако можеше да направи освен това, е да облече алена фланелка, с цел да може " армейците " да не са по-малко на терена ", сподели Вуцов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР