Един от бившите кралски готвачи стартира канал в YouTube и

...
Един от бившите кралски готвачи стартира канал в YouTube и
Коментари Харесай

Какво обича да яде кралица Елизабет II и как съпругът ѝ живее, за да яде

Един от някогашните кралски готвачи започва канал в YouTube и във видеоклиповете си разказва по какъв начин готви обичаното ядене на нейно величество или обичаното ядене на принц Филип, оповестява Yandex.
Кралица Елизабет II се придържа към традициите, които самата тя е въвела. Например, тя не постоянно обядва със брачна половинка си, принц Филип, написа БГНЕС.
Готвачът твърди, че те нормално вечерят дружно, в случай че кралицата няма посетители или други неща за извършване за вечерта. Те постоянно закусват настрана, тъй като стават по друго време.
 Тайната на дълголетието на кралица Елизабет II Тайната на дълголетието на кралица Елизабет II
Кралица Елизабет II е най-дълголетният монарх на всички времена и даже през десетото десетилетие от живота си рядко пропуща значими крал...
Принц Филип, съгласно готвача, в действителност се радва да обядва без жена си. Факт е, съгласно него, че тя е малко скучна в кулинарните си желания и в естествена конюнктура яде единствено най-обикновена храна.
Кралицата яде, с цел да живее, а принц Филип живее, с цел да яде, споделя готвачът.
Филип, херцог на Единбург, е огромен почитател на нови, истински ястия. Преди това той постоянно се връщаше от кралски обиколки с предписания за това, което яде и постоянно искаше кралските готвачи да опитат това ядене в кралската кухня. Особено обича пикантната храна, до момента в който кралица Елизабет II обича елементарни и тествани от времето предписания, които нямат непотребни изисканости.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР