Един месец преди началото на олимпийските игри в Токио организаторите

...
Един месец преди началото на олимпийските игри в Токио организаторите
Коментари Харесай

Надникнете в олимпийското село

Един месец преди началото на олимпийските игри в Токио уредниците отвориха вратите на олимпийското село за медиите. Очаква се в него да бъдат настанени 18 000 спортисти и публични лица.

Спортистите ще могат да вкарват алкохолни питиета в олимпийското село, само че ще би трябвало да ги употребяват само в стаите си.
Снимка: Reuters
Президентът на МОК Томас Бах чака най-малко 80% от спортистите да са имунизирани. Мерките против разпростанението на вируса ще бъдат на всяка крачка в олимпийското село. Атлетите ще бъдат тествани ежедневно, като са задължени да носят маски, с изключение на когато са навън, спят или се хранят.

Препоръчително ще бъде спортистите да се хранят сами, да съблюдават обществена отдалеченост и да почистват повърхностите след хранене.
Снимка: Reuters
По-рано денем уредниците оповестиха, че по 10 000 фенове ще могат да участват на всяко съревнование, стига да няма нов взрив на инфектирани с COVID-19.

Олимпийските игри, които бяха отсрочени с година поради пандемията, ще бъдат открити на 23 юли и ще продължат до 8 август.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР