Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят,

...
Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят,
Коментари Харесай

Борисов: Нарочно се мотаят, за да може да свършат мръсната работа на Радев

 " Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, с цел да може да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев – да има лична ЦИК. Като кандидат-президент той да прави изборите. Нарочно, и ни държат. Наглост – ние сме уволнени от тази там, хайде да не ги наскърбявам. А в това време споделят - Борисов, продължава да ръководи ".

Това коментира министър председателят в оставка при визитата на Семинарията в София, където се срещна със свещеници.

Борисов упрекна българските политици и държавни мъже, че към момента не са взели отношение по шпионските кавги с Русия. 

Той изясни, че Екологичен потенциал е пуснала за координиране декларация, в която са взели участие и ГЕРБ и в която са изразили цялата си поддръжка към президента на Екологичен потенциал, към зам.-председателя на Европейска комисия и още няколко души за глобите, наложени им от Руската федерация, свързани с правата на индивида.

" На фона на всичко това и нашата поддръжка е крещящо към този момент мълчанието на кандидат-президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Докато ние сме работили по тях. Иначе обичат да се изричат. За Корнелия и другите не приказваме. На конгрес имаме решение ГЕРБ да не прави коалиция с Българска социалистическа партия, тъй че уважаемата колежка Нинова да не ни вкарва в реторика, когато знае, че това е невероятно ", сподели Борисов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР