Един флирт може да продължи толкова дълго, колкото вие и

...
Един флирт може да продължи толкова дълго, колкото вие и
Коментари Харесай

7 причини защо някои влюбвания продължават толкова дълго

Един флирт може да продължи толкоз дълго, колкото вие и другият човек пожелаете. Ако не търсите сериозна връзка, това въодушевление може бързо да стигне до своя край, само че изберете ли да тръгнете по пътя на любовта, то хлътването може да прерасне в нещо съществено.

Поради многото аргументи и сили, които работят, някои влюбвания могат да се задържат за дълъг интервал от време. Може би на някои хора им се желае хлътванията да не не престават толкоз дълго, само че незабелязано самите те може да са почувствали освен това. Неприятният миг идва, когато по-силните усеща идват единствено от едната страна.

Все отново тук ще разгледаме за какво някои влюбвания не престават толкоз дълго и може ли това да се окаже проблем.

Емоционална активност

Силните усеща и прочувствената активност, свързани с едно влюбване, могат да допринесат за неговата продължителност. Когато първичният стадий на привличане провокира мощни страсти, може да е мъчно да се откажете от тези усеща, което води до дълготрайно влюбване. То ще продължи толкоз дълго, колкото персонално вие му позволите, в случай че желаете да усетите страстите на любовта.

Ограничено взаимоотношение

Ако взаимоотношението или дистанцията сред засегнатите лица е лимитирано, влюбването може да продължи по-дълго. Липсата на благоприятни условия за насърчаване на по-дълбока връзка или съществуването на външни спънки може да поддържа увлечението. Няма по какъв начин възприятията да се ускоряват, когато нещо ви пречи. Този развой може да продължи толкоз дълго, колкото трае желанието ви да се развие вашата връзка. Ако се откажете, поради проблемите, то значи това влюбване не е било толкоз мощно, с цел да се трансформира в обич.

 толкоз дълго

Идеализация и фикция

Дългосрочното влюбване постоянно е съпроводено с идеализация и податливост към романтизиране на лицето, което съставлява интерес. Този идеализиран облик може да поддържа влюбването живо в съзнанието на индивида, изключително в случай че има лимитирано излагане на минусите на лицето или липса на взаимоотношения в действителния живот.

Страничните изкушения са нещо, което може да предизвикат всеки да потърси различен сътрудник, само че в случай че той си мисли, че до себе си има съвършената половинка, няма за какво да се притеснявате от разлъка. Оставете влюбването да трае толкоз дълго, колкото е належащо за взаимно израстване във връзката.

Неотговорна обич

Влюбвания, които не престават толкоз дълго време, може да са резултат от вдлъбване, при което възприятията не са споделени. Надеждата за реципрочност, съчетана с възприятието на блян и жадност за недостижимото, може да способства за това влюбването да се резервира с течение на времето. Може самите вие да не желаете да приемете, че става дума за невъзможна обич, в случай че обектът на вашите усеща е съществено привързан с различен и даже има семейство.

 7 аргументи за какво някои влюбвания не престават толкоз дълго

Лични условия и периоди

Външни условия, като да вземем за пример обязаност, персонални отговорности или промени в живота, могат да повлияят на продължителността на влюбването. Ако моментът не е удобен за реализиране на сантиментална връзка, влюбването може да продължи толкоз дълго, до момента в който събитията се трансформират.

Страх от отменяне или накърнимост

Страхът от отменяне или накърнимост може да накара хората да се двоумят в изразяването на възприятията си или в предприемането на дейности. Това съмнение може да удължи влюбването в някого с години, до момента в който хората се пробват да се ориентират в страстите си и да съберат храброст да продължат напред.

 толкоз дълго

Емоционална инвестиция

Емоционалната инвестиция, направена в едно влюбване, като да вземем за пример мечтаене, вложение на време и сила в мислене за лицето или търсене на удостоверение посредством неговото внимание, може да способства за неговата дълготрайност. То ще трае толкоз дълго, колкото позволите на вашето схващане да копнее за индивида.

Важно е да се означи, че до момента в който някои влюбвания не престават за забележителен интервал от време, други могат естествено да отшумят с времето или да се развият в разнообразни форми на обвързаност. Всяко влюбване е неповторимо и аргументите за неговата продължителност могат да варират според от самостоятелните прекарвания, страсти и условия. Също по този начин е належащо да се знае по кое време да се откажете от влюбването.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР