Един финал винаги е специален, но в последните четири-пет месеца

...
Един финал винаги е специален, но в последните четири-пет месеца
Коментари Харесай

Гуардиола: Ортега ще пази във финала, Юнайтед вдигнаха нивото в последните месеци

" Един край постоянно е специфичен, само че в последните четири-пет месеца Манчестър Юнайтед се трансфораха в друг тим от оня, който победихме през октомври. През януари играхме добре, само че загубихме. Сега имам чувството, че те са още по-добри, играта име по-ясна, имат класа. Това е Юнайтед, постоянно са имали класа, при Жозе и другите треньори, постоянно са били мощни ". Това разгласи мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола преди финала за Купата на Футболната асоциация против Манчестър Юнайтед в събота.


Двата гранда от Манчестър се изправят един против различен на стадион " Уембли " от 17:00 часа българско време, а Гуардиола акцентира, че той и играчите му няма да мислят за евентуалния требъл. " Ние сме във финала на ФА, за нас е наслаждение. Това е един край и нищо повече. Трябва да мислим единствено за това, което би трябвало да създадем в този мач. Анализираме мощните страни на противника, търсим слабостите. Не можем да направляваме външните неща. В тези последни два мача ще създадем каквото можем, с цел да спечелим ", сподели Гуардиола, който удостовери, че аварийният вратар Стефан Ортега ще бъде титуляр на " Уембли ", защото той пази във всички мачове от шампионата досега.

" Важно е да обърнем внимание на дузпите, тъй като доста финали стигат до продължения и дузпи. Трябва да имаме надзор над този аспект. Тен Хаг е човек, който въплъщава нашата специалност. Той води тима по най-хубавия вероятен метод. Не мога да кажа, че сме другари, не поддържаме връзка. Ман Юнайтед има един отличен управител за доста години напред ", добави испанецът. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР