Един експерт разкри истинската причина защо Меган Маркъл е дошла

...
Един експерт разкри истинската причина защо Меган Маркъл е дошла
Коментари Харесай

„Разкрита“ е истинската причина, поради която Меган Маркъл е дошла в Обединеното кралство – и тя не е била заради принц Хари

Един специалист разкри същинската причина „ за какво Меган Маркъл е пристигнала в Обединеното кралство “ – и тя няма нищо общо с Принц Хари.

42-годишната Меган се омъжи за английското кралско семейство през 2018 година, когато се омъжи за принц Хари. Двойката се ожени през май по време на обилна гала в Уиндзор, която беше излъчена по малкия екран и посетена от голям брой известни лица.

След това двойката остана в Уиндзор няколко години, преди да разгласи, че напуща и двете Кралското семейство и Обединеното кралство през 2020 година От лятото на същата година херцогът и херцогинята на Съсекс обитават в Монтесито, Калифорния.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати посетете The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Меган Маркъл се усеща „ уплашена “ на фона на спад на покупко-продажбите настрана ", до момента в който тя " отстъпва крачка обратно "

И в този момент повода зад Меган да пристигна в Обединеното кралство, преди даже да срещне принц Хари, беше " разкрита " от специалист. Авторът на Отмъщ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР