Един достойно изпълнен мандат, един мандат, в който Румен Радев

...
Един достойно изпълнен мандат, един мандат, в който Румен Радев
Коментари Харесай

Ирена Анастасова, БСП: Румен Радев не отстъпи от нито едно свое обещание

" Един почтено изпълнен мандат, един мандат, в който Румен Радев отбрани в цялостна степен позицията на президента, мандат, в който президента Радев не отстъпи от нито едно свое заричане, поддържа недоволството на българите от наложения олигархичен модел на ръководство на страната. Заради това той бе избран отново, тъй като българите оцениха това ", съобщи пред бТВ зам.-председателят на Българска социалистическа партия и секретар на парламентарната група на левицата Ирена Анастасова.

Тя бе безапелационна, че Румен Радев е застанал против тези, които са окупирали ръководството на страната и зад ползите на всички българи.

Ирена Анастасова уточни, че в съзнанието на хората вдигнатият пестник е знак на поддръжка на справедливите публични претенции.

На въпроса какви ще са връзките сред Българска социалистическа партия и президента по време на втория мандат, секретарят на парламентарната група изясни, че Българска социалистическа партия ще продължи да не се меси в работата на президентската институция. " Ние сме за разделяне на управляващите ", добави Анастасова. " Ние доста отговорно и поредно сме защитавали позициите на президента, както в предизборната акция, по този начин и в Народното събрание, при всяко наложено несъгласие ", сподели още националният представител.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР