Един държавен преврат, извършен от ППДБ-ДПС-ГЕРБ ще бъде узаконен. Възраждане

...
Един държавен преврат, извършен от ППДБ-ДПС-ГЕРБ ще бъде узаконен. Възраждане
Коментари Харесай

Костадинов: Един държавен преврат, извършен от ППДБ-ДПС-ГЕРБ ще бъде узаконен…

Един държавен прелом, осъществен от ППДБ-ДПС-ГЕРБ ще бъде легализиран. Възраждане към този момент приготвя своята реакция на това закононарушение, което така наречен съдии ще извършат. Това написа през днешния ден в своя профил във Facebook водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Той показа и какви други дейности ще предприеме парламентарната му група в околните месеци.
SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:
Според последната информация, с която разполагаме, Конституционния съд към този момент написа претекстовете на решението, с което ще отхвърли настояването на 604 000 българи за привикване на референдум за опазване на българския лев. Така един държавен прелом, осъществен от ППДБ-ДПС-ГЕРБ ще бъде легализиран. А така наречен Конституционен съд ще се трансформира в следващата престъпна частица в проведената незаконна група, ръководеща страната. След избора на последните двама съдии не трябва да се съмняваме в това.
Възраждане към този момент приготвя своята реакция на това закононарушение, което така наречен съдии ще извършат.
Предстои ни идващ стадий от тежката битка за опазване на остатъците от българската самостоятелност. Добрата вест в неприятната е, че идват избори на 9 юни. На тях Възраждане ще се яви дружно със своите съдружници от другите европейски страни. Съборим ли незаконната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ на изборите, ще предизвикаме и предварителни избори. А с нашите съидейници от другите европейски страни ще създадем по този начин, че със или без референдум, еврото няма да бъде въведено в България. И левът ще оцелее. А дружно с него и достолепието на нашия народ!!!
Често ме питат какво ще предоговаряме в участието си в Европейския съюз, написа Костадинов в собствен по-ранен пост.
Всичко ще предоговаряме, включително и такива оферти в бъдеще време, предвиждащи още по-тежко ограничение на суверенитета на България! Поради тази причина идващите европейски избори на 9 юни са толкоз значими. Защото единствено с нашите съдружници и съидейници от другите европейски страни ще можем да го сторим. Слава Богу, не сме единствено ние от Възраждане, които желаеме реформиране на Европейския съюз. Още вести четете в секция България
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР