Един човек в е заразил с COVID-19 1500 души. Това

...
Един човек в е заразил с COVID-19 1500 души. Това
Коментари Харесай

Суперразпространител: Човек е заразил с коронавирус 1500 души в Русия

Един човек в е заразил с COVID-19 1500 души. Това е оптималният регистриран в страната случай на суперразпространение, съобщи съветският вирусолог Александър Семьонов, представен от ТАСС.

Според статистиката един пациент с COVID-19, в случай че е възпален със общоприетия вид на вируса, заразява от двама до трима души, при разновидността Делта - от 5 до 6 души. Един суперразпространител обаче може да болести доста повече хора, уточни специалистът от Екатеринбург - началник на локалния филиал на Държавния теоретичен център по вирусология и биотехнология " Вектор ".
 Защо някои се разболяват с ковид след имунизиране? Защо някои се разболяват с ковид след имунизиране?
Нужно е време за създаване на имунитет и ефикасен имунен отговор. Защитният отговор стартира да се демонстрира след към 2 седмици от прочие..

" Всички разбираме, че коронавирусната зараза се популяризира по въздушно-капков път, т.е. най-много при обществени контакти. Ако човек не съблюдава обществената отдалеченост, не поставя маска, изключително в случай че не се усеща доста добре, влиза в претъпкан вагон на метрото, идва на работа и почва да се прегръща и целува с всички, има късмет той да стане суперразпространител и да болести голям брой хора. С пренебрежението си към нормите за обществено разграничаване той основава благоприятни условия за суперразпространение на инфекцията ", означи експертът. " За жал приносът на суперразпространителите към заразяването на хора е значителен ", акцентира Семьонов, представен от.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР