Един човек е загинал и над 40 са били ранени

...
Един човек е загинал и над 40 са били ранени
Коментари Харесай

Загинал и над 40 ранени при руска атака в Кривой рог

Един човек е умрял и над 40 са били ранени при съветска офанзива в украинския град Кривой рог в Днепропетровска област. Местните управляващи оповестяват за ракетно попадение в административната постройка на полицията в Кривой рог. 
 

 
Загинал е полицейски чиновник. Трима души от избавителен екип са били извадени отдолу под руините и са в тежко положение, съгласно украинския министър на вътрешните работи Ихор Клименко. Възникнал е пожар на повърхност към 200 квадратни метра. Нанесени са вреди на жилищни здания в близост от ударната вълна.
 

Вследствие на ракетни удари в Запорожка област има един умрял и един ранен. 14 дрона са били свалени от украинската защита в Одеска област, а съветските сили са обезвредили дрон в северната част на Крим. 
 
 Ранени в резултат на съветския терористичен удар Ранени в резултат на съветския терористичен удар Източник: Telegram
Украинските войски не престават настъплението си край Бахмут и в западната част на Запорожка област, отбелязва вашингтонският Институт за проучване на войната. Същевременно не стихва съветската атака по оста Купянск - Кременная в Харковска и Луганска област, както и в покрайнините на Бахмут и по границата сред Донецка и Запорожка област.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР