Един човек - депутат, с турско име, но с българско

...
Един човек - депутат, с турско име, но с българско
Коментари Харесай

Цялата помия на обръчите удря Кирил Петков и Асен Василев, туловището иска да тъпче

Един човек - народен представител, с турско име, само че с българско поданство, единствено преди броени месеци обществено назова Турция своя татковина! Та този същият човек, който мъчно артикулира думите в говоримия българския език, и с огромна степен на възможност не се оправя по никакъв начин добре и с писмения български език, та този човек видите ли, бил напуснал една зала, където заседава висшия съвещателен конгрес на републиката, тъй като били позволили в залата възможен жител на Канада!

Да, става дума за това следващо подставено от Доган лице, Карадаир /или нещо подобно/, който смята, че може обществено да назова Турция своя Родина, само че не признава правото на Кирил Петков да се откаже непринудено от канадското си поданство. Или не му уйдисва, както се споделя на чист турски език.

Защото този необразован на български език човек, не е инцидентен човек, а е сламеният човек на Доган и Пеевски.

А кранчетата, по които текат милиардите към тях и Борисов са прекратени точно от оня, дето бил преди този момент и канадски гражданинин.

Цялата мръсотия на обръчите от медийни сходства на Пеевски е съсредоточена да удря, с каквото и колкото може по Кирил Петков и Асен Василев. Да удря, без оглед на достоверността и без да се търси даже някаква симулативност на правота.

Защото всеки ден на тези две момчета в Министерския съвет, съставлява още едно, или още няколко прекратени кранчета.

А туловището тряба да се тъпче, да гълта от живото месо на българския народ, на българския бизнес, на българската стопанска система. Защото единствено по този начин живее. Затова, оня необразован на български език човек с татковина Турция издига в скандал към този момент прекратеното канадско поданство на Кирил Петков.

И когато то се окаже прекъснато, бъдете сигурни, че даже на неприятен български език оня сламен човек няма да се извини.

Защото, хвърлянето на всякаква мръсотия по тези момчета е първостепенна задача на ГЕРБ и Движение за права и свободи, за съжаления волю или неволю подхваната и от Има Такъв Народ. Но за това - различен път.

Автор: Диана Дамянова, фейсбук

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР