Един човек беше убит и още трима са тежко ранени,

...
Един човек беше убит и още трима са тежко ранени,
Коментари Харесай

Стрелба в мол в Тексас

Един човек беше погубен и още трима са тежко ранени, откакто нападател откри огън в мол в Тексас. Кадри, оповестени в обществените мрежи, демонстрират изпразнения търговски център минути след стрелбата.

Малко по-късно регионът беше отцепен и присъстващите по време на случая бяха призовани да се отдръпват до второ разпореждане. Полицията е арестувала един обвинен, само че управляващите оповестиха, че продължава издирването на втори причинител. Не е явен и претекстът за закононарушението.

Търговският център в Тексас се намира на оживено място. През 2019-та в непосредствена непосредственост до мола въоръжен мъж откри пукотевица и умъртви 23-ма души.

Стотици студенти и преподаватели се събраха в пред университета в Мичиган, където в понеделник стрелец откри огън в кампуса и умъртви трима младежи. По-късно управляващите оповестиха, че нападателят е имал психологични проблеми. Събралото се голям брой постави цветя пред университета и в символ на митинг седнаха пред постройката и подвигнаха плакати с лозунгите „ не би трябвало да живеем по този начин “ и „ настояваме за смяна “.

„ Не би трябвало да живеем по този начин. Не би трябвало подсъзнателно да сканираме всяка стая за излаз. Не би трябвало да премисляме на кого ще се обадим в последните си мигове. Нашите кампуси, църкви, класни стаи не би трябвало да бъдат бойни полета. Ние сме единствената страна в света, където оръжията са палач номер едно на младежите. Прекалено доста много места, които би трябвало да носят наслада и да сплотяват общността ни, бяха опетнени от кръвопролития и бяха разрушени от патрони “, съобщи Гретчен, една от недоволните.

Източник: Нова телевизия
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР