Един бивш готвач на кралското семейство вдигна капака на скучните“

...
Един бивш готвач на кралското семейство вдигна капака на скучните“
Коментари Харесай

Главният готвач на кралското семейство вдигна капака на „скучната“ празнична традиция на крал Чарлз за хранене и десерти

Един някогашен готвач на кралското семейство подвигна капака на „ скучните “ проекти за коледна вечеря на крал Чарлз и разкри напитката по желание на починалата кралица.

Британците в цялата страна евентуално отброяват дните до Коледа, очаквайки с неспокойствие последния си работен ден. Но също и празничното угощение, в което могат да се вметнат на самия огромен ден. Самите кралски особи евентуално ще довършат имението Сандрингам, където ще честват Коледа.

Те са известни с редица неповторими празнични обичаи, в това число отваряне на дарове на Бъдни вечер, с немските си корени. Но що се отнася до коледната вечеря, фамилната софра ще наподобява като тази на безчет елементарни британци.

Това е правилно дотам, че един някогашен дворцов готвач даже стигна до такава степен, че да повдигне избора на храна на фамилията " скучно е ". Те направиха това, до момента в който разкриваха по какъв начин постоянно наподобява празничният график на кралските особи. Вместо да хапнете прием с най-луксозните питиета, в това число хайве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР