Ед Уестуик ( Клюкарката), Джон Хана (Мумията) и британската новобранка

...
Ед Уестуик ( Клюкарката), Джон Хана (Мумията) и британската новобранка
Коментари Харесай

Холивудски звезди участват в римейк на култовия сериал от 70-те Сандокан

Ед Уестуик ( " Клюкарката " ), Джон Хана ( " Мумията " ) и английската новобранка Алана Блур ще се причислят към турския артист Кан Яман, който ще влезе в основната роля в  " Сандокан "  - римейк на паметния италиански сериал на Lux Vide за приключенията на ексцентричния корсар, който дружно с разнородния си екипаж се бори против колониалните сили в Югоизточна Азия.

Снимките ще стартират на 22 април край Рим в това, което наподобява ще бъде високотехнологична акомодация на екзотичния епос на италианския публицист Емилио Салгари. Оригиналният " Сандокан ", режисиран през 1976 година от Серджо Солима, изстреля индийския артист Кабир Беди към звездите на Боливуд, като поредицата беше продадена допълнително от 85 страни по света, в това число и в България.

Действието на " Сандокан " се развива в средата на XIX в. на остров Борнео, където локалните племена даяк са доминирани от безмилостни британци " в разцвета на колониалната им мощност ", както се споделя в предоставеното обобщение. Новият " Сандокан " е описван и като величествен епос със мощен екологичен ракурс.

Първоначално Сандокан (Яман) просто се занимава с пиратската си активност, без да взема страна, водейки своя разнороден екипаж, който включва доверения асистент Янес де Гомера, изигран от италианския артист Алесандро Прециози ( " Лъжливият живот на възрастните " ). Всичко се трансформира по време на един набег, когато Сандокан се засича и заобикаля с Мариана (Блур), дъщерята на английския консул. Ловецът на пирати лорд Джеймс Брук, изигран от Уестуик, ще бъде по горещите им следи. Звездата от " Клюкарката " е главният съперник на основния воин, " който няма да се спре пред нищо, с цел да залови Сандокан и да завоюва сърцето на Мариана ", се споделя в описанието.

Снимките на сериала ще стартират във Формело, край Рим, където първата прожекция на " Сандокан " ще открие новия Театър 7 в личния индустриален център на Lux Vide. Снимките на " Сандокан " ще се проведат също по този начин в района Лацио, в Тоскана, на остров Реюнион в Индийския океан и в забележителния италиански район Южна Калабрия, където британската колония Лабуан е пресъздадена в Ламеция Терме с поддръжката на Филмовата комисия на Калабрия, осведоми Variety.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР