Ед Шийрън пусна нов музикален клип, в който целува съпругата

...
Ед Шийрън пусна нов музикален клип, в който целува съпругата
Коментари Харесай

Ед Шийрън разкри детайли около сватбата си

Ед Шийрън пусна нов музикален клип, в който целува брачната половинка си Чери Сийборн, като видеото удостоверява датата на сватбата им.

Видеото за „ Put It All On Me “, с присъединяване на певицата Ела Май, споделя другите любовни истории на двойки от целия свят. В рядка обществена показност на персоналните им връзки, Ед и Чери се виждат дружно в кухня, танцувайки, смеейки се и целувайки се.

Докато се майтапят, думи, описващи тяхната сантиментална история, вървят по екрана. „ Още в гимназията Ед и Чери се харесаха мощно “. “Преди няколко години те още веднъж се откриха, имаше фойерверки. Те се ожениха през януари 2019 година ”, се споделя във видеото.

Шийрън нормално остава безмълвен във връзка с връзката си с Чери, другар от детството, с който е посещавал учебното заведение в Съфолк. През януари 2018 година той разгласи, че двамата са сгодени, като написа в Инстаграм “: “Сдобих се с избраница малко преди новата година. Много сме щастливи и влюбени, а котките ни също са сгодени. ”

През юли тази година той удостовери, че са станали брачен партньор и брачна половинка, само че не показа повече детайлности
/БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР