Ед Шийран получи толкова много критики в интернет след участието

...
Ед Шийран получи толкова много критики в интернет след участието
Коментари Харесай

Вълна от обиди и омраза към Ед Шийран, певецът напусна Twitter

Ед Шийран получи толкоз доста рецензии в интернет след присъединяване си във фестивала Гластънбъри, че реши да напусне обществената мрежа Twitter, заяви Контактмюзик.

Певецът извърши ефектен репертоар като хедлайнер на музикалния фестивал предишния месец, само че макар известността си, въпреки всичко бе залят с поток от обиди и ненавист.

Всичко стартира с обвиняванията, че изпълнителят е употребявал синбек, вместо да свири онлайн, а кулминационната точка беше, когато доста консуматори му написаха, че не заслужава мястото си на фестивала.

" Изцяло завърших с Twitter. Не мога да го чета. Преглеждам го и виждам единствено хора, които споделят злобни неща. Twitter е платформа за това, един коментар ти скапва целия ден и по тази причина го напущам ", сподели звездата.

Той добави, че се чуди за какво хората го ненавиждат толкоз.

Профилът на Ед Шийран към момента ще бъде деен, само че самият той няма да разгласява нищо. Той и преди се отхвърли от платформата за една година, откакто издаде албума си " X ". Певецът призна пред Джеймс Кордън, че даже няма телефон.

" Ставам и всяка заран имам по 50 известия, никое от което не е " Хей, по какъв начин си? ". Всички са от сорта на " Може ли да получа това? ", " Ще ми заемеш ли това? ". Беше търпимо първоначално, само че стана доста, доста изцеждащо с времето ", сподели Ед Шийран.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР