Ед Шийрън и сър Елтън Джон разкриха песента, която се

...
Ед Шийрън и сър Елтън Джон разкриха песента, която се
Коментари Харесай

Ед Шийрън и сър Елтън Джон записаха парче за Коледа

Ед Шийрън и сър Елтън Джон разкриха песента, която се надяват да стане №1 по Коледа тази година, заяви Би Би Си.

Озаглавена „ Весела Коледа “, това е ария, която чества сезона, като си спомня „ тези, които са си отишли “ в една мъчителна година.

В комплект с камбани за шейни, звънчета и небесни хорове, това е една от трите песни, които звездите написаха, откакто сър Елтън показа концепцията предходната Коледа.

Но дуото е изправено пред жестока конкуренция в класациите от Адел и LadBaby.

Шийрън към този момент има коледен №1 на свое име с дуета с Бионсе Perfect. Забавният Step Into Christmas на сър Елтън също е празничен артикул, който се завръща в топ 40 на Обединеното кралство всяка година от 2017 година

Именно продължаващият триумф на този сингъл накара звездата да предложи сътрудничествоза Коледа на Шийрън.

" Той беше толкоз разчувствуван, че Step Into Christmas всяка година заема по-висока позиция ", сподели Шийрън пред водещия на американско чат шоу Джими Фалън.

" Така че сподели: " Искам да направя още една коледна ария, искаш ли да я направиш с мен? ".

Първоначално обаче Шийрън не приема концепцията. " Винаги съм бил срещу това ", споделя той. " Не че не одобрявам Коледа. Аз обичам Коледа. Но с цел да направиш коледна ария, би трябвало да направиш в нея всичко допустимо. "

В последна сметка дуетът прави повече от това.

Песента им съдържа всички коледни клишета, които можете да си визиите - от събирането към елхата до целувката под имела. И все пак този метод работи - звучи познато и в същото време освежаващо ново.

Заключителните думи - " Коледно време е за теб и мен/ Имаме прелестна нощ и Честита Коледа “ - не наподобяват впечатляващо на хартия, само че на процедура обезпечено ще провокира песни „ на градус “ на коледните празненства (когато коледните празненства още веднъж бъдат разрешени).

Звездите обявиха, че всички възнаграждения, които ще завоюват от песента по Коледа, ще бъдат разпределени сред фондацията на Ед Шийрън " Suffolk Music Foundation " и фондацията на Елтън Джон за битка със СПИН.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР