Е, поне не и в рамките на 2024-та година. Така

...
Е, поне не и в рамките на 2024-та година. Така
Коментари Харесай

Изненада! Дара не ще сватба тази година

Е, най-малко не и в границите на 2024-та година. Така последната вест към Дара и нейния любим напряко ги отдалечи от олтара с месеци. Очакваше се двамата да стегнат венчавката и празненството през лятото, само че съгласно по-запознатите това ще се осъществя чак следващата година.

Влюбените решили да си дадат време и да се опознаят обширно, с цел да не се окаже, че в един миг не могат да мелят брашно дружно. Отношенията им датират от повече от две години, а тазгодишният 14-и февруари пристигна и с потвърждението им за женитба.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от DARA (@darnadude)

За Дара това ще бъде втора сериозна връзка, която има шанса да я води до олтара. С Мартин Димитров тя изкара две години и половина, само че връзките им завършиха без заветната стъпка. Настоящата ѝ тръпка – Ервин Иванов, сега е на към 35 и през главата му е минал един годеж.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от DARA (@darnadude)

С Теодора Кулева, по-известна като внучка на Тодор Колев, не се стигна до брак, тъй като докторът бил извънредно ревностен и податлив да живее по по-патриархален модел. Доколко предизвикателната певица, с която е загаджен в този момент, ще одобри да се кротне, е противоречив въпрос.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР