е платила хонорара на за участието му във филма Бърз

...
е платила хонорара на за участието му във филма Бърз
Коментари Харесай

Шарън Стоун платила на Лео ди Каприо за „Бърз или мъртъв“

е платила хонорара на за присъединяване му във кино лентата „ Бърз или мъртъв “, предава РИА Новости.
Киностудията „ ТрайСтар Пикчърс “ е пробвала за ролята на Хлапето доста младежи, в това число 19-годишния Лео, само че не е желала да подписа контракт с него. Това си спомня Шарън Стоун в биографичната си книга „ Красотата да живееш повторно “.
Актрисата, която извършва и една от основните функции в уестърна от 1995 година, е и продуцент на лентата. По това време Лео Ди Каприо е при започване на кариерата си, още не се е снимал в „ Ромео и Жулиета “ (1996) и „ Титаник “ (1997), които ще го популяризират в целия свят и ще го трансфорат в любим на публиката.
 Шарън Стоун: С възрастта дамите стават по-силни Шарън Стоун: С възрастта дамите стават по-силни
Холивудската актриса Шарън Стоун отхвърли схващането, че с възрастта дамите стават все по-слаби и счита, че в този момент е идеалното време да п...
Шарън Стоун е една от първите, които виждат какъв голям капацитет се крие в незнайния тогава артист.
„ Това момче беше единственото, което мина сполучливо прослушването. Той бе единственият, който изигра правдоподобно сцената, в която плачеше и молеше татко му да го обикне “, споделя Стоун.
Тя е настояла пред „ ТрайСтар “ точно Ди Каприо да бъде взет. „ От студиото ми дадоха отговор, че в случай че в действителност толкоз мощно искам да взе участие в този филм, би трябвало да му платя от личния си джоб. Така и направих “, признава номинираната за „ Оскар “ холивудска звезда.
Шарън Стоун също по този начин се е преборила и за Сам Рейми, който режисира „ Бърз или мъртъв “. Той е бил прочут като режисьор на нискобюджетни филми на ужасите. Стоун уговорила продуцентите, заявявайки, че Рейми ще им излезе съвсем без пари, тъй като ще работи за налагане на името си. 

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР