е първият в България индийски център, съчетаващ лечение по системата

...
е първият в България индийски център, съчетаващ лечение по системата
Коментари Харесай

Индия идва в Банско! Или как сами да се погрижим за здравето си с курс по Аюрведа

е първият в България индийски център, съчетаващ лекуване по системата Аюрведа с цялостно филтриране на организма, разкрасяване и подмладяване по методите Пурвакарма и Панчакарма. Аюрведа е една от най-древните науки за здравето и се практикува повече от 5 000 години.

Пурвакарма е композиция от външни процедури (втриване на масла, сауна с билки, топли интензивни компреси, разтривки с билки и масла, обливане с масла, термични процедури), които приготвят организма за вътрешно филтриране, извеждат токсините отвън тялото и разкрасяват.
Панчакарма е способ за вътрешно филтриране на организма от отрови, свободни радикали и тежки метали посредством съчетание на лечения (очистителни и слабителни терапии).
Комбинацията от двата метода се добавя с персонално селекциониран Аюрведа режим на хранене, съгласуван с персоналната ви Доша (телесен тип).

Според доктор Махеш (индийският доктор на ), най-хубави резултати за организма и външният тип се реализират, когато се съчетаят лечебните способи на Аюрведа с процедури за детоксикация Пурвакарма и Панчакарма, Аюрведа хранене, лечебна гимнастика и отмора.

Курсовете се организират в продължение на 7, 14 или 21 дни в Апартхотел Лъки Банско напролет (април и май) и есента (октомври и ноември).

През този интервал вие ще бъдете под непрекъснати грижи, включващи лекарски прегледи и наблюдаване, 2 или 3 лечения дневно с истински лечебни масла, индийски билки и детоксикиращ чай, био храна, приготвена напълно съгласно условията на Аюрведа и съобразена с съответния ви вид (тъй наречените Доши - Пита, Кафа и Вата), време за отмора, йога, разходки в планината, занимания...

Разбира се, в случай че сте здрави, няма да бъдете лекувани, а фокусът ще бъде ориентиран към вашето филтриране, подмладяване и разкрасяване.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА АЮРВЕДА КЛИНИК ЛЪКИ БАНСКО?

Индия идва в Банско - получавате пълноценна пречистваща или лечебна стратегия, без да се постанова да пътувате до различен континент; за вас се грижи доктор Махеш Гарже, лицензиран индийски доктор с 14 години стаж, бакалавърска степен по Аюрведа, учил се от медика на индийския министър-председател; терапиите се правят от двама индийски терапевти, които са с над 12-годишен опит в Аюрведичните процедури; едновременен банкет в центъра на не повече от 7-8 души за да се обърне оптимално внимание и да се поставят нужните грижи за всеки от тях; всички масла, билки и лечебни материали се внасят от Индия, като те са персонално определени от доктор Махеш; получавате умело лекуване, съчетано с цялостно филтриране, подмладяване, възобновяване, енергизиране и антистрес резултат в 5-звезден разкош.

 КАКЪВ ЕФЕКТ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ ПУРВАКАРМА И ПАНЧАКАРМА ПРЕЧИСТВАНЕТО?

щe пречистите организма си от отрови, пестициди и тежки метали; тялото ви ще се балансира енергийно, духът ви ще бъде освободен, а съзнанието – ясно; ще бъдете по-енергични, релаксирани и щастливи; имунната ви система ще се усили многократно; ще изглеждате по-млади и по-красиви; нашият индийски доктор ще ви съветва по време на курса по какъв начин да се грижите за себе си, с цел да бъдете здрави.

 КАКВИ БОЛЕСТИ ЛЕКУВА И ПОВЛИЯВА АЮРВЕДА?

болести на храносмилането и отделителната система; сърдечни болести, високо кръвно налягане; респираторни заболявания; ставни заболявания; кожни заболявания; женски заболявания и безплодие; психологични проблеми, стрес; двигателни нарушавания.

Д-р Махеш предлага при по-лека форма на заболяване да се организира 14-дневен курс, а при по-сериозни болести - 21-дневния курс, с цел да се реализира нужният лечебен резултат.

КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В ПРОГРАМАТА?

7/14/21 нощувки в Апартхотел Лъки Банско 5*****; първичен, настоящи и финален лекарски обзор - обезпечен е способен преводач от британски език; нужните ви Аюрведа процедури и лечения (2 или 3 дневно); предписаните самостоятелно за вас от доктор Махеш лечебни масла и билки за мокри лечения, Баларут и Навара ориз; билки за лекуване (при нужда се заплащат настрана, като приемът е с дълготрайност от няколко месеца); детоксикиращ чай 2 пъти на ден, 3 хранения по Аюрведа (предимно вегетарианска био храна, включваща и млечни продукти); жива вода; йога сесии, лечебна гимнастика, планински преходи (по желание); самостоятелен проект за метод на живот, хранене, отношение към тяло и схващане.

Снимки: ayurvedabansko.bg

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР