е най-добрият като един документ, който не е бламиран. Не

...
е най-добрият като един документ, който не е бламиран. Не
Коментари Харесай

Тома Биков не мисли как да се накаже президентът през Конституцията

е най-хубавият като един документ, който не е неодобрен. Не бива да се мисли конюнктурно по какъв начин да се накаже президентът посредством промени в Основния закон . Това съобщи депутатът от ГЕРБ/СДС Тома Биков пред БиТиВи.

Биков настоя за необятно разискване на плана за промени в Конституцията . Той избира 24 май да бъде народен празник на страната. Един празник не може да бъде натрапен нито със мощ или някои да бъде принуден да чества нещо, уточни той, който ще държи за ясна поръчка за нарастване на бюджета за просвета за 2024 година

Той не потегля с голям възторг към ръководството на кабинета Денков/Габриел, а по-скоро с реалистични цели, като първата от тях е да бъде позволена политическата рецесия. Политическата рецесия направи, тъй че бяха усложнени остарели проблеми и се породиха нови проблеми . Ако държавното управление успее да откри правилния темп и решим политическата рецесия, ще можем да се занимаваме с значимите проблеми пред обществото, разяснява Биков.

Има още за наместване, само че този парламент, ще бъде по-устойчив от предходния, сигурен е депутатът.

Тома Биков добави, че държавното управление би трябвало да работи през август месец, с цел да може да приготви законопроекти, които да бъдат гласувани през септември месец в Народното събрание.
 Българска социалистическа партия сподели
Българска социалистическа партия сподели " не " на конституционните промени

Мнозинството се пробва да се бетонира във властта с измененията в главния закон
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР