е много диалогичен човек, който винаги търси компромиси. Ще

...
 е много диалогичен човек, който винаги търси компромиси. Ще
Коментари Харесай

Димитров: Денков ще обедини около себе си повече хора и различни мнения


" е доста диалогичен човек, който постоянно търси взаимни отстъпки. Ще бъде подобаващ, с цел да сплоти към себе си повече хора и разнообразни отзиви. Винаги го е правел сполучливо. Той е по-консенсусна фигура за сливане на Народно събрание и сформиране на държавно управление ". Това сподели Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на от " " за " Твоят ден ".

По думите му държавното управление на Политическа партия е било свалено без, Има Такъв Народ и " " да имат проект по какъв начин да работят, а това е довело до сегашната неустановеност.

" Разговори би трябвало да бъдат водени доста съществено. Демократична България ще взе участие във всички срещи и ще предложи свои ограничения. Да създадем всичко допустимо да има новаторски кабинет. Има няколко рецесии, които да бъдат ръководени ", съобщи той. 

Според него Демократична България не може да каже дали ще поддържа държавно управление до момента в който не станат ясни целите и хората в него.

" Нашата най-важна цел е да опазим 10% корпоративен налог и 10% налог върху персоналните приходи. Безпокоя се, че най-после като се види дефицитът левите ще кажат, че няма проблем и ще вдигнат тези два налога, това е неточност. Няма тактика и всеки предлага спомагателни разноски, никой не гледа огромната картина и отражението върху огромния бюджет. Оказва се неточност удължаването на бюджета ", уточни Димитров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР