Е, мина и този Свети Валентин. И е време за

...
Е, мина и този Свети Валентин. И е време за
Коментари Харесай

10 клишета от романтичните филми, които не работят в реалния живот

Е, мина и този Свети Валентин. И е време за малко натурализъм и да се замислим за какво любовният ни живот не може да бъде като сюжет на сантименталните филми. Ето за какво: Красивите жестове, които наподобяват ужасно на екрана, в действителния живот постоянно се оказват безусловно неприемливи. Нека уточним кои са публикуваните клишета, които се срещат в съвсем всеки сантиментален филм.

№ 1

По филмите. Сексът на плажа е индикатор за романтичността на вашата двойка. Вие вършиме обич по залез, слушайки шума на вълните… Ах, какъв брой красиво!

В действителния живот. Плажът не е най-подходящото място за интимни забави. Дори в случай че си постелите голяма забрадка, подлите песъчинки безусловно ще попаднат в носа ви, в устата ви, по интимните ви части… И в най-неподходящия миг отнякъде ще се появи пенсионер, извеждащ кучето си, или надзирател на плажа. Как да се отпусне човек при тези условия?

№ 2

По филмите. Искате да завоювате сърцето на някой мъж? Заведете го в прекрасен магазин, пробвайте повече рокли и му показвайте всяка една. На излизане от пробната той ще е към този момент ваш!

В действителния живот. Покажете ми най-малко един мъж, който обича да върви по магазините и да чака, до момента в който приятелката му опитва куп тоалети! Е, може и да има такива неповторими персони. Най-често обаче представителите на мощния пол, седнали край пробната, наподобяват на изтощени зомбита: „ Да, скъпа, добре ти стои. Приключваш ли скоро? Какво?! Още три поли?! “

№ 3

По филмите. Пространството, украсено с десетки запалени свещи е извънредно сантиментално! В такава конюнктура това няма да е просто секс, а в действителност правене на обич.

В действителния живот. Всъщност това е рисково. Ако имате голям хол или свещите стоят надалеч от вас на обособена масичка, няма проблем. Но в случай че сте решили да украсите по сходен метод дребна спалня, подреждайки свещи по пода и по всички повърхности в близост, доста е евентуално да предизвикате пожар. Достатъчно ще е в ентусиазъм на пристрастеност да бутнете един от свещниците и готово.

№ 4

По филмите. Ако харесваният мъж не ви вижда, променете си прическата или просто махнете очилата. Край, той е ваш!

В действителния живот. Безспорно би трябвало да се грижим за външния си тип и да променяме нещо от време на време. В този случай обаче работи по-скоро вашето лично отношение към себе си. С нова прическа вие се чувствате красива и това притегля мъжете. А това с очилата пък е цялостна нелепост. Изобщо не е наложително да се отказвате от тях – в днешно време има толкоз забавни рамки, които ще ви послужат като фешън аксесоар!

№ 5

По филмите. Няма значение какво е времето на открито, дали вали проливен дъжд, или вихрушка. Ние ще се целуваме на инат на капризите на природата!

В действителния живот. Разбира се, можем да се целуваме и под дъжда. Но какво пречи да влезем на изсъхнало или най-малко да се скрием под някой заслон? Да се измокриш до кости и да настинеш въобще не е сантиментално.

№ 6

По филмите. Вие сте осъзнали, че някогашната ви приятелка/бившият ви другар, който/която се дами през днешния ден, е любовта на живота ви. И го заявявате на висок глас напряко на сватбата. Гостите са трогнати – ето това е същинска обич!

В действителния живот. Подобна постъпка е демонстрация на чист нарцисизъм. Сватбата е с напрежение мероприятие както за булката, по този начин и за младоженеца. Пък в този момент и вие цъфвате с вашите самопризнания! Можете да разчитате най-вече на скандал, който вероятно да стигне и до сборичкване. Околните още дълго ще ви припомнят за това, въпреки че и без тяхна помощ ще ви е мъчно да го забравите. Така че, даже в случай че внезапно ви е осенила мисълта, че губите любовта на живота си – трайте си.

№ 7

По филмите. За да потвърди любовта си, мъжът безусловно би трябвало да направи необятен жест. Да провежда всеобщ танцов флашмоб, да се изясни в обич от сцената на концерт на обичания ѝ музикант, да я отрупа с десетки букети.

В действителния живот. Наистина има девойки, които харесват подобен вид мъжко държание. Не по-малко са обаче тези, които биха се стреснали и отдръпнали от сходни жестове. „ Той в действителност ли ме обича? Или просто желае да се изперчи пред всички? “. Далеч не всички обичат обществените демонстрации на усеща.

№ 8

По филмите. Двойките, които вършат обич в басейна или в морето, наподобяват толкоз красиво! Водата подклажда чувствеността и прави прекарването незабравимо.

В действителния живот. Водата интензивно отмива смазката, тъй че чувството въобще не е толкоз прелестно, колкото наподобява в профил. А морската или хлорираната вода могат да трансформират микрофлората на половите органи и даже да провокират затруднения с последвало лекуване.

№ 9

По филмите. Сексът под душа или във ваната ще разнообрази отлично интимния живот. Дори не е нужно да вървиш някъде – всичко може да стане у дома.

В действителния живот. За отмиването на смазката към този момент споменахме нагоре. В случая обаче има и още един минус – типовите вани в множеството жилища не са планувани за двама души. Ще се блъскате вътре, като копърки в консерва, пробвайки се да не счупите смесителя. Същото важи и за душа – мъчно ще се съберете и двамата под струите му. Единият ще се окаже леко настрана и ще зъзне.

№ 10

По филмите. Събуждайки се след буйна нощ, двойката незабавно стартира отново да прави обич.

В действителния живот. Нека бъдем почтени – заран на напред във времето изпъкват потребностите на пикочния мехур, тъй че за начало ще е добре най-малко да отидете до тоалетната. Освен това неприятният мирис след сън никак не е сантиментален. Ако толкоз ви се желае да възпроизведете този сюжет от киното, оставете на нощното шкафче вода за уста.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР