е избиран за най-секси мъж в Дания безброй пъти и

...
е избиран за най-секси мъж в Дания безброй пъти и
Коментари Харесай

Мадс Микелсен: Скандинавският бог

е избиран за най-секси мъж в Дания безчет пъти и въпреки че към този момент е на 53 години, ние отново бихме му дали тази купа или някоя сходна. Освен това персоналният му жанр е за образец и в Twitter има специфичен акаунт – , където се разгласяват фотоси от всекидневието на артиста и линкове към всичко, което той носи, в това число очила, слушалки и други аксесоари.

Една от тайните зад привлекателния му външен тип е фактът, че преди да стане артист, той 10 години е бил професионален балетист. По неговото лично самопризнание детството му наподобява частично на кино лентата „ Били Елиът “ – изначало той се тормози да каже на родителите си, че върви на балет, а по-късно крие това от приятелите си. Някъде в средата на 20-те си години Мадс въпреки всичко взема решение, че избира да бъде артист и стартира да се занимава с това. Останалото е повече или по-малко известно на всеки киноман – Мадс Микелсен без подозрение е най-известният датски артист в актуалното кино.

Поделяйки времето си сред родния Копенхаген и Холивуд, той се придържа напълно към скандинавския жанр в облеклото си. Водещите правила там са ясни – всичко е семпло и доста качествено. Ето какво споделя самият Мадс за своя жанр:

 

Черно, постоянно черно

 
               
on Feb 1, 2019 at 5:44am PST

 
               
on Feb 12, 2017 at 2:59am PST

е обичаният цвят на Мадс Микелсен и той го носи при всеки комфортен случай. Когато от уеб страницата за първокласна мъжка мода Mr.Porter го канят за изявление и фотоси, журналистката написа иронично, че чака на срещата да се яви облечен напълно в черно скандинавец, който чете престъпни романи. Всъщност на срещата се случва тъкмо това – Мадс е облечен в черно от глава до пети и чете скандинавски престъпен разказ. Актьорът признава, че черното е обичаният му цвят.

 

За публични случаи – костюм

 
               
on Jan 18, 2019 at 2:02am PST

 
               
on May 9, 2018 at 12:05pm PDT

Мадс Микелсен споделя, че обича за по-официални мотиви да облича костюм, тъй като това го кара да се усеща по-различно и му припомня, че мотивът е специфичен. Вратовръзката е по-скоро пожелателна, само че добре ушитият костюм самичък по себе си е задоволително формален и в действителност мъжете наподобяват друго в костюм.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР