, е бил заловен от трима ученици. Момчетата смятат, че

...
, е бил заловен от трима ученици. Момчетата смятат, че
Коментари Харесай

Ученици заловиха шофьора от катастрофата със загинал моторист

 , е бил хванат от трима възпитаници. Момчетата считат, че не са герои. Радо и Григор учат в механотехникума в града, а Живко – в строителния колеж.

Извършителят се опитал да избяга от мястото на престъплението. Едно от момчетата чуло удара и незабавно се обадило на собствен другар, който познава повече хора в града, да схванат чия е изоставената кола.

Оказало се, че Радо познава първия притежател на автомобила и през него съумели да проследят чия е колата в този момент.

" Взехме номера на водача, предадохме всичко в КАТ като сигнал, след това му се обадихме. Той си призна всичко по телефона и сподели, че се крие в близкия парк “, споделя Радо. 10-15 души тръгнали да го търсят и след известно време гонене съумели да заловят причинителя, като дружно изчакали полицията. 

" Постъпката на момчетата е извънредно почтена. Радвам се, че в нашия град порастват такива младежи “, сподели старши комисар Николай Колев.

Момчетата споделят, че не се усещат герои и че всеки би трябвало да реагира по същия метод в такава обстановка.

За другата тежка злополука, при която кола удари три девойки на кръгово кръстовище в Стара Загора, учениците споделят, че огромният проблем е в главите на водачите, оповестява btv.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР