ДЗИ Животозастраховане, част от белгийската банково-застрахователна група KBC Груп, ще придобие

...
ДЗИ Животозастраховане, част от белгийската банково-застрахователна група KBC Груп, ще придобие
Коментари Харесай

ДЗИ придобива пенсионния и животозастрахователен бизнес на NN в България

ДЗИ Животозастраховане, част от белгийската банково-застрахователна група KBC Груп, ще придобие животозастрахователния и пенсионноосигурителния бизнес на NN в България, съобщи.

Цената на договорката към момента не е оповестена обществено.

NN Group оперира в България от 2001 година, като основаната в Нидерландия компания дава пенсионноосигруителни и животозастрахователни решения на своите 400 хиляди самостоятелни и 400 корпоративни клиенти.

„ Тази договорка дава на нашите над 1,8 милиона клиенти достъп до пенсионно обезпечаване и спомагателни благоприятни условия за животозастраховане в допълнение към необятната ни гама от постоянни, сигурни и изцяло интегрирани финансови решения. Разширяването на активността ни в България, употребявайки компетентността и динамичността на ОББ и ДЗИ и предлагането на общи артикули и услуги, ще ни помогне да реализираме задачите си, да диверсифицираме приходите си и да подсигурим триумфа си в бъдеще. Очаквам с неспокойствие да заработим в съдействие с новите си чиновници и мениджърски състав и съм уверен, че дружно ще затвърдим лидерската си позиция в услуга на всички наши клиенти и други заинтригувани страни ", разяснява в публично прессъобщение кънтри управител на КВС Груп в България Петър Андронов.

Сделката предстои на регулатори утвърждения и се чака да завърши в границите на тази година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР