Дясната ръка на Рамзан Кадиров - Адам Делихманов - е

...
Дясната ръка на Рамзан Кадиров - Адам Делихманов - е
Коментари Харесай

Дясната ръка на Кадиров - ранен при обстрел. Пригожин е обвиняван, че е издал координатите му

Дясната ръка на Рамзан Кадиров - Адам Делихманов - е бил ранен при украински обстрел, съобщи ТАСС.

По-рано украински медии в " Телеграм " оповестиха, че Делихманов е бил погубен. Съмненията за съдбовния завършек на чеченския народен представител от " Единна Русия " и боен пълководец (награден е със званието " Герой на Русия " поради " прочистването на Мариупол " ) бяха окрилени от самия Кадиров, който помоли украинските служби да разкрият къде се намира неговия " брат ".

" Самият аз по никакъв метод не мога да намеря Адам Делимханов. Не мога да се свържа с него. Моля украинското разузнаване да даде информация кое тъкмо място и какви позиции са ударени, с цел да мога въпреки всичко да намеря скъпия си БРАТ. Обещавам великодушна премия и ви апелирам да помогнете ", написа той в " Телеграм ".

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин акцентира, че е приказвал по телефона с Делихманов и че чеченецът е в положително положение. Володин обаче не е измежду най-достоверните източници за сходни вести - той разгласи, че Владимир Жириновски е жив и здрав малко преди руските медии публично да оповестят гибелта на дългогодишния водач на Либералнодемократическата партия.

В мистерията " Делихманов " се включи съветският пълководец на 72-а бригада Роман Веневитин, който неотдавна бе арестуван и пребит от сили на частната военна компания " Вагнер ".

По думите му точно групировката е разкрила координатите на чеченския народен представител.

" Както споделих по-рано, в опит да ме дискредитират, хората на Пригожин започнаха да приказват за държавна измяна. Преди това те са сътрудничили на вражеското разузнаване, организирайки приключване на информация за местоположението на нашите елементи. И ето, че отново се случи. Според информацията, която имам, в този момент са отмъстили на Рамзан Кадиров, който по-рано заплаши да разкрие източниците на благосъстояние на Пригожин, който от 2006 година е снабдител на храна за нашата войска. Адам Делимханов, дясната ръка на президента на Чечения, е в сериозно положение след целенасочена артилерийска офанзива на укронацистите. (...) За страдание загубите са обилни. На ранените се оказва, доколкото знам, цялата нужна помощ. Може би най-малко този случай най-сетне ще да направи по този начин, че да стартират да се подхващат всички нужни ограничения персонално против Пригожин и други " предприемачи "  от командния състав на групата " Вагнер ", които постоянно са употребявали Русия единствено за персонално обогатяване, като даже не са избягвали директното съдействие с врага ", написа Веневитин в " Телеграм ".

В началото на юни Делихманов насочи закани против Пригожин, откакто водачът на " Вагнер " се усъмни в качествата на чеченците да изпълнят задачите на " специфичната военна интервенция ".

" Видях в " Телеграм " послание на Евгений Пригожин, в което споделя, че не е доста наясно каква работа прави подразделението " Ахмат ". Очевидно е, Женя, че ти не разбираш и няма за какво да разбираш. Подразделението " Ахмат " както постоянно извършва всички задания, сложени от главнокомандващия. Ако не можеш да схванеш, може да кажеш място и време и ще ти разбираем това, което не ти е ясно ", разгласи тогава чеченският пълководец.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР