Дясната ръка на Христо Иванов - Ивайло Мирчев, използва Фейсбук,

...
Дясната ръка на Христо Иванов - Ивайло Мирчев, използва Фейсбук,
Коментари Харесай

Дясната ръка на Христо Иванов: Тол системата е топ 3 на далаверите за 2021 година

Дясната ръка на Христо Иванов - Ивайло Мирчев , употребява Facebook, с цел да класира в топ 3 на далаверите у нас тази с тол системата.

ЕТО КАКВО НАПИСА ИВАЙЛО МИРЧЕВ 1:1:

В топ 3 на далаверите за 2021 година е тол системата. Държавата е решила да заплаща по 290 лева на час (!) за IT експерти, които да я обслужват, защото сама не може да се оправи с тази непостижима задача, в която 900 чиновници кецат по пътищата на страната, барем заловен някой без винетка.

Тол системата у нас е мега спекулация, само че да сметнем тези 290 лева на час: При 40 часова работна седмица това са 11 600 лева на седмица или близо 50 000 лева на месец.

В България има хора, които получават по 50 000 лева на месец, само че това са висши мениджъри и в работата си вземат решения за стотици милиони. Случаят с IT експертите в тол системата не е подобен (освен в случай че АПИ не са наели програмиста на Хелпкарма) и сходни суми са нелепи, за сметка на данъкоплатците, до момента в който пътищата ни са в извънредно положение.

За всичко това дава отговор държавното управление и АПИ. Помните шефът на АПИ - оня човек, без капка достолепие, който министър председателят накара да обикаля градските площади и да вика като тръбач. Такива йесменчовци са конфигурирани по върховете на държавната администрация и те ръководят парите ни по най-безобразния вероятен метод.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР