Дядото на прегазеното от камион в село Прилеп дете е

...
Дядото на прегазеното от камион в село Прилеп дете е
Коментари Харесай

Стана ясно кой е убил шофьора в село Прилеп

Дядото на прегазеното от камион в село Прилеп дете е умъртвил водача на возилото. Според осведомени, към този момент има събрани задоволително доказателства че причинителят е дядото. Той е намушкал с нож с 15-сантиметрово острие лидера, който бил оставен да издъхне като куче в кабината на камиона - пребит от пердах и ранен съдбовно в крайници. Ножът е засегнал значима артерия, а до момента в който пристигна колата за спешна помощ, той е изгубил доста кръв.

Сунгурларското село Прилеп е надалеч от регионалния център - на час път, и до идването на парамедиците е минало много време. Това е било решаващо за лидера, който не е дочакал избавителния екип. Мъжът зад кормилото е от Аксаково, Варненско. Бил е на 57 години. Пътувал е към Варна, през Шумен, когато на пътя ненадейно изскочило детето, което е прегазил. 

След случая околните на детето се втурнали към тира и почнала саморазправата. 

След случая в ареста в Бургас бяха докарани седем души. Четирима от тях са разпитани като очевидци. Трима - дядото, бащата и вуйчото на детето, остават зад решетките, разгласи окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

От 10 до 20 години затвор е най-леката присъда, която е можел да получи килърът на водача на камиона, сгазил дете в Прилеп. Прокурор Чинев отвърди, че всички от компанията, нападнали лидера на тежкотоварния автомобил, са били пияни и посочи, че дядото на сгазеното дете е престъпно проявен и даже осъждан, само че не даде повече информация за него.

Вторият водач на камиона по време на случая спял в кабината. Събуждайки се от внезапното набиване на спирачки, видял окървавеното дете начело, а в огледалата за задно виждане - тумбата от пощурели гневни хора, която идва към тях. Успял единствено да извика: " Бягай, те ще те убият " и изскочил на открито. До него спрял джип и непознатият го откарал на два-три километра отвън селото. Там го оставил и вторият водач се обадил на тел. 112, с цел да заяви за случилото се.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР