Водещият на HBO Джон Оливър удвои усилията си да привлече

...
Водещият на HBO Джон Оливър удвои усилията си да привлече
Коментари Харесай

Водещият на HBO подновява предложението за милиони долари Кларънс Томас да напусне: „Все още имам договора!`

Водещият на HBO Джон Оливър удвои напъните си да притегли съдията от Върховния съд Кларънс Томас да подаде оставка, като сподели на правораздаването в понеделник, че би бил подготвен да повтори предлагането си да му заплаща 1 милион $ годишно, в случай че се отдръпна.

" Ако желаете да се свържете и отворете договарянията още веднъж, към момента държа контракта в чекмеджето на бюрото си и бих бил подготвен да го направя “, сподели Оливър, до момента в който се появяваше като посетител в „ Късна нощ със Сет Майерс “ в понеделник.

През февруари водещият на „ Последната седмица довечера “ предложи да заплаща на Томас 1 милион $ годишно до края на живота му в подмяна на напускането му от най-висшия съд на Америка.

„ Милион $ на година и чисто нов апартамент на колела и всичко, което би трябвало да извършите в подмяна, е да подпишете контракта и да махнете по дяволите от Върховния съд “, сподели Оливър в шоуто си, преди да се подиграе с правораздаването да отговори на предлагането му през последващи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР