Дядо за трети път на 3 ноември стана Бойко Борисов.

...
Дядо за трети път на 3 ноември стана Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Борисов за преживения стрес от бременната му дъщеря при ареста: Оставих я превита на две да гледа как ме отвеждат

Дядо за трети път на 3 ноември стана Бойко Борисов. Дъщеря му Венета го подари с внучка Виктория, а цялата ѝ бременност татко ѝ съумя да резервира в безспорна загадка. Единствено пред ПИК и журналистката Соня Колтуклиева водачът на ГЕРБ разкри, че фамилията му е минало през трагични моменти в последните месеци. Поводът Борисов да открехне завесата на персоналния си свят бе изваденият на показ от ПИК конфиденциален екшън-план на Министерство на вътрешните работи за ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова през март тази година, когато на власт бе Кирил Петков. Впоследствие скандалното им задържане бе оповестено от съда за нелегално.

„ Какви хора са тези, кажи ми?! Дори едно „ извинявайте “ не споделиха! Не демонстрираха стеснение, че бяха изпратили служители на реда да ни арестуват пред децата и внуците. Защо бяха тези демонстрации?!

Много, доста, доста съм благополучен, че през вчерашния ден (бел. ред. – 3 ноември) щерка ми роди и двете с бебето Виктория са добре. Не мога да ти опиша какво претърпях на 17 март като татко – знаех към този момент, че щерка ми е бременна, а беше пометнала преди този момент от стрес. Казах ѝ: умерено, миличка, желая да се успокоиш и да си легнеш, аз ще се оправя. Оставих я превита на две на прозореца да гледа по какъв начин ме отвеждат… Никога нямаше да им простя, в случай че нещо се беше случило с нея. Никога! Не искам в този момент хората да ме съжаляват. Искам да мислим всички по какъв начин да се усъвършенства животът на българите. Това е най-важното за политиците “, сподели Борисов. Той поздрави щерка си Венета за щастливото събитие и в своя фейсбук профил, където към тяхна обща фотография от фамилната софра в дома им в Банкя написа: „ В чест на успеха Венета роди Виктория! Да е здрава и да побеждава! Браво, тате! “.

Щерката на Борисов и половинката ѝ Иван, който е нейната ученическа обич, са към този момент родители на 3 деца. Първородният им наследник Бойко, който е кръстен на дядо си, се роди през януари 2016 година, към този момент е на 6, а от тази есен посещава предучилищен клас. Братчето му Иван, което носи името на татко си, се появи на бял свят през юли 2018 година и е на 4-годишна възраст. Новородената им сестричка родителите не издават на кого са кръстили.

Дъщерята на Бойко Борисов е на 39-годишна възраст и е отдадена напълно на фамилията си. Грижите за децата са най-вече върху нейните рамене, тъй като майка ѝ Стела Костова – някогашна брачна половинка на водача на ГЕРБ, живее от дълго време в Щатите, където е доктор. Тя също била на седмото небе от появяването на първата си внучка, макар че не могла да участва на раждането и изписването. При първа комфортна опция обаче щяла да се прибере в България, с цел да прегърне дребната Виктория персонално. За последно Стела бе у нас в края на лятото, когато с щерка ѝ и внуците ѝ бяха на море.

До 2013 година Венета живееше при нея в Америка. Заедно с Иван обаче решиха, че желаят да се върнат в родната Банкя, където да основат семейство. Свързва ги близо 25-годишна любовна история. Запознават се още в ранното си детство. Настоящият шурей на Бойко Борисов също е родом от Банкя и е дете на комшийско семейство.

С Венета израстват на една и съща улица, а къщите им се намират на 200-300 метра една от друга. Първите им любовни трепети пламват в учебното заведение. В края на 90-те пътищата им обаче се разделят. Дъщерята на водача на ГЕРБ отпътува за Щатите при своята майка Стела. В Америка Венета отива, с цел да продължи образованието си и да сбъдне фантазиите си за реализация. Тя се отдава на учението и взема цели три дипломи от влиятелния Калифорнийски университет – пo мeждyнapoдни иĸoнoмичecĸи oтнoшeния, бизнec aдминиcтpaция и финaнcи. След дипломирането си стартира работа в интернационално сдружение, където натрупа стаж, само че за малко. Съдбата още веднъж я събира с Иван, който отпътува при нея в Америка, с цел да бъдат дружно. България обаче им липсвала прекалено много и преди 9 години взели решението да се върнат на родна земя, където са родени и трите им дечица, написа " Ретро ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР