Дядо Коледа донесе“ много сериозен подарък на Фики Стораро. Известният

...
Дядо Коледа донесе“ много сериозен подарък на Фики Стораро. Известният
Коментари Харесай

Фики с „новогодишен подарък“ за над половин милион, вижте какъв


Дядо Коледа „ донесе “ доста сериозен подарък на Фики Стораро. Известният реализатор и наследник на Тони Стораро се изфука със супер скъпарски джип Ламборгини. Дори и без изкрящия зелен цвят той няма по какъв начин да остане неусетен по улиците на София.

Запознати настояват, че известния реализатор си пада по високите скорости и не инцидентно се е сдобил с марка от най-спортните коли в света.

Такъв SUV от една от най-реномираните марки имат в гаражите си и не малко от най-известните международни звезди. По този метод Фики Стораро от ден на ден им подражава. Освен това в персоналния си автопарк той има и не малко други специфични модели.

Единствено неговите близки се надяват да му се радва дълго и безаварийно, имайки поради увлечението към бързото шофиране.

Скоро излезе новината, че Фики чака 3-тото си дете, а баща за повторно той стана през август 2021-ва година. Слуховете за предстоящото 3-то дете в семейство Стораро младши се ускориха, откакто разгласява фотоси със брачната половинка си от Малдивите. По-наблюдателните видяха, че коремът на Гюлджан е значителен, а от талията й няма и диря.

Младите родители не потвърдиха новината, а оставиха почитателите с любознанието си.

Източник: blitz.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР