Двукратният шампион на UFC в средна категория Израел Адесаня е

...
Двукратният шампион на UFC в средна категория Израел Адесаня е
Коментари Харесай

Адесаня приветства битка с Чимаев, но не веднага

Двукратният първенец на UFC в междинна категория Израел Адесаня е подготвен за нови провокации. Новозеландецът с нигерийски корени записа впечатляващ нокаут през април над неговия дълготраен противник Алекс Перейра и по този начин изравни резултата сред двамата в професионалния ММА. Бразилецът реши да премине в по-високата категория и да не търси още една борба с Адесаня. Това остави носителят на купата при 84-килограмовите с доста малко варианти за идващ дуел, защото той към този момент е прекосявал през множеството бойци в топ 10 на дивизията.

Един от евентуалните противници на Стайлбендър е Хамзат Чимаев, който се е състезава в полусредна и междинна категория и също има проблеми с това да си откри противник.

“Повярвайте ми. Не ме е боязън от никого. Харесвам провокации. Чимаев предлага нещо, което е забавно за мен. Той е герой. Това е огромен дуел, само че допускам, че Чимаев първо ще се бие с Усман, а по-късно ще се бие за купа ” 

Адесаня добави също, че борбата с Чимаев ще би трябвало да изчака тъй като възнамерява да премери сили с спечелилия от борбата сред Драйкус Дю Плесис и Робърт Уитакър. Последният към този момент има две загуби от първенеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР