Двукратният шампион Анди Мъри отпадна във втория кръг на турнира

...
Двукратният шампион Анди Мъри отпадна във втория кръг на турнира
Коментари Харесай

Анди Мъри изхвърча рано в Синсинати

Двукратният първенец Анди Мъри отпадна във втория кръг на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите " Мастърс " в Синсинати с награден фонд 6 280 880 $. Шотландецът загуби с 6:3, 3:6, 4:6 против Камерън Нори.

Нито един от тенисистите не съумя да управлява дуела за дълги интервали от време, само че в горещото време в щата Охайо ветеранът Мъри не устоя физически в третия сет от дуела, траял над два часа и половина.
 Ани Вангелова победи в Кайро
Ани Вангелова победи в Кайро

Следващата съперничка на 29-годишната Вангелова ще бъде Бианка Елена Барбулеску

Роденият в Йоханесбург и подложен под номер 9 в схемата Нори направи съдбоносен пробив за 5:4 в третата част, след което сервира сполучливо за продобиване на срещата.

Камерън Нори, който се състезава за Англия, ще се изправи против Каспер Рууд (Норвегия) или Бен Шелтън (САЩ) в идващия кръг на шампионата в Синсинати.

Анди Мъри позволи първо проваляне в общо втория си мач против Нори.

Седмият в схемата Феликс Оже-Алиасим преодоля втория кръг след лесна победа с 6:3:, 6:2 против австралиеца Алекс де Минор. Представителят на Канада реализира 35-ти триумф през сегашния сезон.

Андрей Рубльов се наложи трагично с 6:7 (7), 7:6 (3), 6:2 против италианеца Фабио Фонини. Поставеният под номер 6 руснак направи два пробива в третия сет, с цел да победи след близо два часа и половина на корта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР