Двукратният победител от Биг Брадър Джино Бианкалана най-сетне показа много

...
Двукратният победител от Биг Брадър Джино Бианкалана най-сетне показа много
Коментари Харесай

Джино показа корема на жена си

Двукратният победител от " Биг Брадър " Джино Бианкалана най-накрая сподели доста бремената си другарка. Това е първата фотография на докторката Кристиана Канева с огромен стомах, който ясно демонстрира, че е въпрос на дни тя да стане майка. Двамата оповестиха още през лятото, че чакат момиче, а Джино публично предложи брак на обичаната си.



Явно сватбата ще бъде след раждането на първото дете и за двамата. Влюбените се осведомен в болница в София, до момента в който той ходеше на прегледи за крайници си поради тежката злополука с мотор. От повече от година двамата живеят в Съединени американски щати и явно бебето също ще е американче. Бъдещият баща отпътува за Щатите със фамилията си, когато е на 15. Един от най-тежките моменти в живота му бе загубата на татко му, написа Хотнюз.



В Америка той се среща с певицата Джена, на която също даде пръстен. Техни другари споделят за тях, че са доста влюбени и привързани един към различен, само че повода за раздялата е дистанцията. Джена не е била съгласна да изостави музикалната си кариера в България, а Джино - фамилния бизнес, който родителите му градят с години. При раздялата тя му връща и годежния пръстен, който коства Щатски долар 48 000, както се изфука Дживо във визитката си при присъединяване си в първия брат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР