Двукратната олимпийска шампионка за Русия Елена Исинбаева премахна обща снимка

...
Двукратната олимпийска шампионка за Русия Елена Исинбаева премахна обща снимка
Коментари Харесай

Исинбаева махна снимката си с Путин

Двукратната олимпийска шампионка за Русия Елена Исинбаева отстрани обща фотография с съветския президент Владимир Путин от профила си в Instagram, оповестиха съветски медии. Снимката е била оповестена през ноември 2017 година Снимката е направена на Олимпийските игри в Сочи през 2014 г. 

„ Аз съм в екипа на Путин “, написа Исинбаева под изчезналата обява. Отбелязва се, че фотографията е оповестена в навечерието на президентската конкуренция, в която взе участие и Путин. С тази обява Исинбаева поддържа кандидатурата му за поста президент на Русия.
„ Бих желала да чуя някакво пояснение от нея, тъй като е време. Все отново не й се случва за първи път сходно нещо “, разяснява дейностите на Исинбаева депутатът от Държавната дума и олимпийска шампионка по бързо пързаляне с кънки Светлана Журова.

На 12 юли испанското издание El Digital Sur заяви, че някогашната спортистка към този момент живее в Тенерифе. Освен това беше маркирано, че Исинбаева се счита за " жител на света " и ще продължи да работи за Международния олимпийски комитет (МОК).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР