Двудневен семинар Digital4StaraZagora събра близо 200 души участници под липите.

...
Двудневен семинар Digital4StaraZagora събра близо 200 души участници под липите.
Коментари Харесай

Два дни в Стара Загора разкриват тайните на успешния дигитален маркетинг

Двудневен семинар „ Digital4StaraZagora ” събра близо 200 души участници под липите. В залата на Културен център „ Стара Загора “ през днешния ден бе открит форумът, който дава опит от първа ръка за трендовете в онлайн маркетинга за идната година.

„ За мен е чест, от името на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, да поздравявам всички вас с добре пристигнали в нашия град. Благодаря на уредниците за това, че за повторно избират Стара Загора и градът ни е част от националната Digital4 акция “, сподели при откриването на събитието Росица Райкова, която е отпред на отдел „ Инвестиции “ на Общинска администрация. „ Преди две години започнахме построяването на марката „ Invest Stara Zagora ” с главната цел да привличаме вложители в района ни и основаване на уместно наличие и наличие, което да е в интерес на бизнесите в града ни. Ние „ продаваме “ не артикул, а капацитет. За нас е значимо да сме вярно позиционирани и нашите послания да бъдат на подобаващото равнище. Радвам се, че и този път ще получим практическите насоки, от които се нуждае всеки, който е част от тази сфера. Пожелавам триумф! “, сподели още Райкова от сцената, минути преди да стартира публично двудневната стратегия.

Отправям специфични благодарности към Община Стара Загора за партньорството и поддръжката, които оказват, тъй като без тях –  събитието ни през днешния ден нямаше да бъде същото. За мен е наслаждение да съм част от втората такава среща тук “, показа с присъстващите Димитър Иванов, който е част от цифровата организация Valival – съорганизатор на мероприятието.

Думи на признателност за съдействието към Общината и отдел „ Инвестиции “ насочи и Любомир Атанасов, създател на акцията „ Digital4StaraZagora ” и шеф на Internet Media Group. „ Вярвайте, развивайте се и посещавайте от ден на ден такива събития, които могат да ви усъвършенстват “, приветства той.

Стара Загора семейства събитието, което е дълго чакано в сектора на цифровите услуги и маркетинга. То е под надпис „ Тенденции в онлайн търговията 2023 “ и събира забавна стратегия за разнообразни видове бизнеси. Разнообразни лекции и полемики водят представители на бизнеси, рекламодатели, инфлуенсъри и експерти. Те ще споделят скъпи на практика препоръки и ще дадат насоки по трендовете за идната година в областта на цифровия маркетинг и онлайн търговията.

По време на конференцията, учениците от 11 и 12 клас от всички гимназии в града ще могат да посетят свободно всички лекции от програмата на „ Digital4StaraZagora “.

Лекциите не престават и в съботния ден, предлагайки срещи и на практика демонстрации.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР