Двубоят срещу Хетафе от 17-ия кръг на Ла Лига, завършил

...
Двубоят срещу Хетафе от 17-ия кръг на Ла Лига, завършил
Коментари Харесай

Гризман изравни клубен рекорд на Атлетико

Двубоят против Хетафе от 17-ия кръг на Ла Лига, приключил наедно 3:3, ще остане незабравим за Антоан Гризман. В него той изравни клубния връх на " рохибланкос " за най-вече голове.

Френският нападател вкара два пъти, като с втория си гол - за 3:1 от дузпа, към този момент има 173 попадения с фланелката на " дюшекчиите ", колкото е отбелязал и легендата Луис Арагонес 

в интервала 1964 - 1974 година.

Феновете на стадион " Уанда Метрополитано " скандираха имената и на Гризман, и на Арагонес, сега на точното осъществяване на наказателния удар с десния крайник. Двамата са постигнали попаденията си в съвсем подобен брой мачове - умрелият през 2014-а година и именит треньор ги е вкарал в 370 срещи. Гризман го прави в своя 364-и мач за Атлетико.
 Гризман се врече във честност на Атлетико
Гризман се врече във честност на Атлетико

Французинът има предпочитание да продължи в Мадрид

В края на краищата желаех да си тръгнем от този мач с три точки, а не стана. И това е малко срамно. Но съм необикновено благополучен за достижението на Гризман. Той просто е човек, който постоянно дава всичко от себе си на тренировките, в мачовете за клуба и е доста значим човек за Атлетико. Трябва да се научим да ценим значимите хора ", сподели старши треньорът Диего Симеоне след дуела.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР