Днес е Велики вторник - ден, в който трябва да

...
Днес е Велики вторник - ден, в който трябва да
Коментари Харесай

Служебният кабинет се зарече да не влиза в политическите страсти

Днес е Велики вторник - ден, в който би трябвало да има повече примирение и добродетел. Няма да давам препоръки към политиците, служебното държавно управление няма да влиза в никакви политически пристрастености, а ще си прави работата умерено и на високи обороти . Това съобщи при започване на днешното съвещание на Министерския съвет служебният министър председател Димитър Главчев , представен от Българска телеграфна агенция.

" Едва два дни са минали от Страстната седмица, а към този момент мога да ви осведомявам за много събития с наше присъединяване ", регистрира се той. Главчев напомни за с посланиците на Украйна Олеся Илашчук и на Германия Ирене Мария Планк. Той се похвали, че те са му връчили покана за присъединяване в проведената взаимно от двете страни конференция в Берлин на 11 и 12 юни, отдадена на възобновяване на Украйна след съветската експанзия. " Хубавото е, че потвърдихме нашите благоприятни условия за присъединяване в тази конференция за възобновяване, по-специално в региона на енергийната и пътната инфраструктура, на жилищния фонд и на стопанската система като цяло ", добави Главчев. По думите му се планува в делегацията на страната ни за конференцията да бъдат включени и представители на българския бизнес.

" Второто събитие беше с министър на електронното ръководство Валентин Мундров, с който участвахме в изтеглянето на номерата на машините, които ще удостоверявани в процеса на одобряване на сходството за изборния развой ", сподели още служебният министър председател. Той съобщи, че тегленето на номерата е осъществено в изискванията на цялостна бистрота , с цел да се покаже, че по този начин ще бъдат извършени и изборите. " Това ни е главната задача ", означи Главчев.
 Вече може да проверим секцията си за гласоподаване на изборите Обновена
Вече може да проверим секцията си за гласоподаване на изборите

Справката се обезпечава от Групово дело ГРАО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР