Двубоят с Академик няма да е лесен, при нашите момчета

...
Двубоят с Академик няма да е лесен, при нашите момчета
Коментари Харесай

Треньорът на Черно море иска повече борбеност и желание срещу Академик

" Двубоят с Академик няма да е елементарен, при нашите момчета ще има много страст, доста сила. Това, което би трябвало да покажем от първата минута, е борбеност, предпочитание, сила ".

Това съобщи наставникът на Черно море Тича Галин Стоянов преди срещата от 2-ия кръг на НБЛ сред варненския отбор и Академик Пловдив, оповестиха от клуба.
Според експерта в тима ще има миг на пренавиване, което е предстоящо и простимо.

" Наясно сме с нашите качества, само че настройката ни би трябвало да бъде единствено и само за победа. Ще търсим успеха, само че няма да бъде елементарно, тъй като тимът на Академик измина предходната година пътя, по който ние сме поели ", разяснява Стоянов.

Академик допълниха състава си с някои класни състезатели, първите им 5-6 индивида са на по 24 години, играли са няколко сезона, и то съществена роля, добави треньорът. По думите му Черно море Тича среща тим, на който желае да замязя. " По-назад сме, само че пък факторът домакинство при младите тимове е много сериозен. Разчитаме публиката да има огромен принос към нашата сила и да заличим изоставането ни като опит и класа по отношение на Академик, сподели още Стоянов.

Галин Стоянов няма да може да разчита на най-опитният си състезател Пламен Алексиев. Плеймейкърът отсъства повече от година поради тежка травма - разкъсан ахилес, и последвала интервенция. " Той тренира с нас предходната седмица. Искаме обаче да е в доста положително положение, когато влезе в игра, с цел да не повтаряме риска от предходната година. Не можем да си позволим той още веднъж да получи травма и да го изгубим до края на сезона. Искаме да е пълностоен и да оказва помощ на тима. Така че обстановката с Пламен е на стендбай ", разяснява още експертът.

Срещата сред Черно море Тича и Академик е в събота, 13 октомври, от 18.00 часа в зала " Христо Борисов ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР