Двубоят между Пирин Благоевград и Локомотив София от 19-ия кръг

...
Двубоят между Пирин Благоевград и Локомотив София от 19-ия кръг
Коментари Харесай

Локомотив София измъкна точка от Пирин Благоевград с гол отвъд добавеното време

Двубоят сред Пирин Благоевград и Локомотив София от 19-ия кръг на Първа лига приключи при тъждество 1:1. Калоян Кръстев обезпечи точка на гостите с последното допиране по топката в 96-ата минута.

Столичните " железничари " имаха положителни благоприятни условия да открият резултата, само че Максим Ковальов избави изстрели на Красимир Страноев и Валентин Николов.

" Орлетата " поведоха в резултата в последната минута от постоянното време. Аймен Суда насочи компактен удар отвън наказателното поле в далечния ъгъл, с цел да донесе точките на отбора си.

След почивката " червено-черните " по този начин и не съумяха да застрашат противниковата врата по-сериозно в хода на постоянното време. При пет минути добавено време, възпитаниците на Данило Дончич стигнаха до изравнителен гол в 96-ата минута. Резервата Калоян Кръстев получи топката с тил към вратата, само че съумя да се освободи от неприятелски защитник, с цел да шутира за 1:1 с последния удар по топката.

Локомотив София заема 12-ата позиция в подреждането с актив от 19 точки. Пирин Благоевград се намира на 14-ото място в класирането с 14 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР