Двубоите от осминафиналите в Лига Европа, които противопоставят италиански и

...
Двубоите от осминафиналите в Лига Европа, които противопоставят италиански и
Коментари Харесай

УЕФА отложи два мача от Лига Европа заради коронавируса

Двубоите от осминафиналите в Лига Европа, които опълчват италиански и испански тимове, са отсрочени, заяви УЕФА. " Севиля " - " Рома " и " Интер " - " Хетафе " трябваше да се играят пред празни трибуни в четвъртък.

Решението идва по гледище на асоциациите на професионалните футболисти в Испания и Италия, където има максимален брой инфектирани с ковид в Европа.

Преди това испанските управляващи не разрешиха полетите от Италия, а от " Хетафе " и " Рома " оповестиха, че няма да пътуват надлежно до Милано и Севиля, защото пътуването до зони със случаи на инфектиран крие заплаха за играчите.

Това са първите дуели в евротурнирите, които се отсрочват, като УЕФА ще разгласи в допълнение нови дата за изиграването им. Много мачове в Шампионската лига и Лига Европа ще преминат без аудитория като мярка да се ограничи разпространяването на вируса.

В сряда и Бундеслигата разгласи, че всички мачове от идния кръг ще се играят пред празни трибуни. Футболистът на " Хановер " Тимо Хюберс пък е първият състезател в професионалния футбол в Германия, който е инфектиран с вируса.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Китайският ковид (350)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР