Двойно самоубийство на възрастни съпрузи разтърси Бургас. Драмата се разиграла

...
Двойно самоубийство на възрастни съпрузи разтърси Бургас. Драмата се разиграла
Коментари Харесай

Двойна трагедия в Бургас

Двойно самоубийство на възрастни съпрузи раздруса Бургас. Драмата се разиграла предходната нощ в дома на старците на ул " Септемврийци " в комплекс " Меден Рудник ". 88-годишният Димо и 86- годишната му брачна половинка Янка са били открити обесени един до различен в личната им къща, написа Телеграф.

На злокобната панорама се натъкнали техни съседи, които всяка заран се събирали със старците на скамейка пред къщата. Когато в понеделник не ги заварили на нормалното място, те се тормозили и почукали на вратата. Успели да влязат през портата и видяли двамата да висят обесени един до различен.

На място са пристигнали полицейски екипи, които са почнали следствие. Според първичните данни, събрани при огледа се касае за двойно самоубийство, считат проверяващи. Съпрузите са поставили завършек на живота си по едно и също време в неделя вечерта, откакто сами си създали примки от въже.

Съседи описаха, че Димо и Янка били положителни и кротки хора, само че мъчно свързвали двата края, а в последно време се сдобили и с заболявания. Трудно им било да се гледат един различен. Възможно е старците да са имали и други аргументи, които са довели до решението им да сложат дружно завършек на живота си.

В дома им служителите на реда разкрили предсмъртно писмо, подписно от двамата, с което те се прощавали с околните си и ги молели да им простят. Според комшиите, неотдавна възрастните съпрузи създали и различен опит за самоубийство, само че несполучлив.

Миналият месец Димо и Янка пробвали да се отровят с газ и преднамерено оставили отворена газовата бутилка в кухнята. Тогава обаче съседи надушили задушливата миризма и хукнали да ги избавят.

Това не е първият сходен случай. Само преди две години се разигра друга сходна покруса. През лятото на 2020 година възрастни съпрузи от карнобатското село Екзарх Антимово също се обесиха дружно. Те бяха открити от единия от синовете си. Мъжът се прибрал късно следобед от работа и останал скован на вратата.

Гледката била потресаваща. Родителите му висели на примки, един до различен. Синът се втурнал да ги избавя с последна вяра, че към момента може да са живи, само че уви и двамата били мъртви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР