Двойниците на лидерите на САЩ и Северна Корея Доналд Тръмп

...
Двойниците на лидерите на САЩ и Северна Корея Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Задържаха двойниците на Тръмп и Ким Чен Ун във виетнамската столица Ханой

Двойниците на водачите на Съединени американски щати и Северна Корея Доналд Тръмп и Ким Чен-ун бяха арестувани и разпитвани от полицията във виетнамската столица Ханой, където другата седмица същинските Тръмп и Ким ще проведат втората си среща на върха, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Хауърд Екс, имитиращ от години Ким, и Ръсел Уайт, дълготраен подражател на Тръмп, организираха лична среща на върха в телевизионно студио в Ханой. Там двамата даваха изявление, когато се появиха служители на реда и ги задържаха за разпит.
Полицаите ни споделиха да спрем с имитациите или ще ни изгонят от страната, споделя пред Франс прес Хауърд Екс, който е гражданин на Хонконг.
След разпит в полицията имитаторите на двамата водачи били пуснати да се приберат в хотела си, само че полицията им споделила, че могат да се движат единствено по авансово конкретизиран маршрут в Ханой.
Двамата имитатори през днешния ден се появиха и в хотел Метропол в Ханой, както и в локалната опера и бяха обкръжени от рой от публицисти.
Ние работим за мира. Чрез договаряния, посредством разговор, ние желаеме да помогнем на Северна Корея, описа двойникът на Тръмп - Ръсел Уайт. Той добави, че полемиките с сътрудника му целят да лимитират нуклеарните упоритости на Северна Корея.
Преди да бъдат арестувани, двамата имитатори възнамеряваха и да играят голф, да отидат на масаж и да похапнат локални специалитети. Но управляващите могат да им попречат да осъществят проектите им, с цел да не се стигне до някакъв гаф преди срещата на върха Тръмп-Ким.
Между прочее двамата имитатори към този момент обгърнаха, че търсят нови членове за "бандата си от двойници ". Те търсят двойник на съветския президент Владимир Путин, на китайския водач Си Цзинпин и на бразилския президент Жаир Болсонаро
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР