Двойката Виктория и Явор преминаха през редица изпитания, които калиха

...
Двойката Виктория и Явор преминаха през редица изпитания, които калиха
Коментари Харесай

Победителите от Един за друг казаха за какво ще похарчат наградата

Двойката Виктория и Явор минаха през редица тествания, които калиха връзката им и потвърдиха, че са " Един за различен “. Те са огромните спечелили в четвъртия сезон на най-романтичното шоу в телевизионния ефир.

Те минаха през последното и най-важно предизвикателство – грандиозната крайна борба и устояха стихиите на " Четирите сезона “, а през днешния ден двамата дружно с дребната им щерка Карина са посетители в студиото на " Събуди се “. Посветихат успеха си на дребната си щерка, която признава, че и е било мъчително без родителите си.

" Беше забавно да забележим по какъв начин наподобява всичко в профил и провокира мощна страст у нас. Развълнувахме се още веднъж. Карина също гледа и се радва с огромно любознание. Но е и доста друго от страстите в предаването “, разяснява двойката успеха си.

" За страдание фенът не можа да усети това, което ние претърпяваме като участници – студа, болката в краката от нестабилната платформа, бансирането… Мислехме си какъв брой можем ние да издържим и Виктория ми беше мотиватор, защото ми подсещаше за нашето дете от самото начало “, споделя за финалното тестване Явор.

" Аз си мислех единствено за Кари и си повтарях, че ще направя всичко за нея. Бях подготвена да устоя доста “, добавя Вики.

" Допълвахме се по време на игрите ни в предаването. Имаше моменти, в които аз трябваше да я поддържа, в други, тя мен. Имаше моменти, в които прочувствено бяхме поразклатени, само че това се случва на всички от участниците “, разясняват кой е бил по-силен в риалити формата.

" Доста късно завършиха фотосите и откакто излязохме доста искахме да забележим щерка ни. Изчакахме, така като тя беше при бабите. На сутринта рано я събудихме, нагушкахме я и всички бяха доста щастливи. Много ни липсваше до момента в който бяхме във " Вилата на любовта “ и това ни беше най-трудното нещо – да бъдем без нея. До в този момент не сме се разделяли толкоз дълго време и няма да се случи повече “, споделят кое е първото нещо, което са създали когато са напуснали " Един за различен “ и коя е най-трудната им разлъка.

" За нас особено имаше доста страсти в предаването. Тя дълго време ме чакаше. Аз бях решил да направя предлагането преди да вземем присъединяване в предаването. Бях купил пръстена, само че той остана вкъщи. По време на предаването имахме разнообразни диалози с момчетата на такива тематики и те ми подхвърляха за какво не направя предложение в Един за различен “. Чудех се дали е редно и уместно. Как ще реагират хората, а също така не знаех по какъв начин Вики ще реагира. Не желаех да я тормозя по някакъв метод. Исках да направя това, което тя очакваше, само че ненадейно. Това беше и най-трудното. Благодарение на момчетата и поддръжката им, се взех решение да го направя в самото предаване “, признава Явор.

" За мен беше ненадейно сигурно. В този миг бях изцяло съсредоточена в играта. Имаме към този момент дата на сватбата и тя ще е на 12 август. Ще бъде в зала с дребни балеринки и ще поканим двойки от предаването. Има такива, които са ни доста близки и са неизменима част от живота ни “, споделя Виктория.

" Със сигурност с част от премията ще си помогнем за сватбата, само че не сме мислили в какво да  вложим парите от премията. “

" Научихме, че дружно можем всичко. В игрите за двойки показахме, че сме много мощни. В самостоятелните, не чак толкоз. Това ни демонстрира, че дружно сме по-силни и можем повече “, е заключението на двойката, която потвърди, че са " Един за различен “.

" Предаването е доста прочувствено и е доста уместно за хора, които са с по-дълъг фамилен живот и желаят нова страст. Това са страсти, които остават за цялостен живот и те сплотяват в допълнение. С толкоз доста двойки в риалити формата, наблюдаваш какъв е живота им, по какъв начин реагират на избрани обстановки, поучаваш се от тях. И също по този начин печелиш доста нови другари “, споделят какво са научили от " Един за различен " спечелилите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР