Двойка създаде в Инстаграм профил, посветен само на голите им

...
Двойка създаде в Инстаграм профил, посветен само на голите им
Коментари Харесай

Палава секси двойка се снима без дрехи заради кауза

Двойка сътвори в Инстаграм профил, отдаден единствено на голите им тела. Така тя стана международно известна. Създателите на Naked Together са чешката двойка Филип, 32-годишен, и Линда, на 29 година Те са се срещнали през 2011 година в уебсайт за запознанства и единствено две седмици по-късно заживели дружно.



 Посещавайки един път нудистки плаж, влюбените дотам се въодушевили от видяното, че решили да разпространяват голотата измежду повече хора, написа Daily Star.





И ето, че след седем години техните фотоси са следени от над 50 000 консуматори от целия свят. Двойката разгласява своите голи фотоси, освен това придържайки се към разпоредбите на Инстаграм.

 "Посетихме за първи път нудистки плаж и разбрахме, че това е най-високата степен на независимост. Нудистите са доста отзивчиви и спокойни хора, на тях им е все едно, дали те са задоволително слаби или прекомерно дебели в очите на другите ", споделя Филип.

"Няма нищо по-хубаво от това да правиш ежедневните си неща гол. Мога да бъда гола непрекъснато. Много хора считат нудизма за нещо необичайно, само че да си гол е най-естественото нещо, самите хора трансформират нудизма в нещо недопустимо ", споделя Линда.



След основаването на голия си профил в Инстаграм двойката, която сега живее в австралийския град Сидни, си е сложила цел - да разпространява нудизма в целия свят.

"Искаме да разкажем за нашия гол живот на останалите хора от всички възрасти и да разпространяваме нудизма като натурален метод на живот. Мечтата ни е да сме притежатели на нудистки курорт. Вече имаме някои хрумвания, по тази причина фантазията ни скоро може да се осъществя ", споделя Филип.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР