Двойка предизвика хиляди коментари, заради това, че жената кърми своя

...
Двойка предизвика хиляди коментари, заради това, че жената кърми своя
Коментари Харесай

ДА или НЕ: Кърмя съпруга си и в това няма нищо ненормално!

Двойка провокира хиляди мнения, поради това, че дамата кърми своя брачен партньор... 

Всичко стартира като метод той да й оказва помощ с хиперлактацията, до момента в който тя кърмила децата им. След това обаче, през 2017 година Рейчъл Бейли почнала да кърми брачна половинка си Александър. Тя споделя, че това освен ги сближава, само че и е потребно за здравето му.

" Забравих помпата си за кърма и два дни изпитвах мощни болки в гърдите. Страхувах се да не получа зараза, по тази причина взехме решение, че брачният партньор ми ще се опита да изпие млякото, с цел да ме облекчи “, споделя Рейчъл за първия път, в който мъжът й й оказва помощ с кърменето, предава LadyZone.

Двойката напълно скоро открива, че това е необикновено прекарване, което ги сближава и прави брака им по-силен от всеки път.

Другите плюсове, които идват с времето - майката на три деца твърди, че Александър не е имал простуда от две години и от този момент получава доста похвали за кожата си.

Двойката била наясно, че това, което прави, няма да бъде утвърдено от всички, само че траяла без значение от това.

" Бяхме обезпокоени от концепцията той да суче от мен, защото ни се струваше необичайно, само че незабавно щом го направихме, разбрахме, че е изцяло обикновено ", споделя майката.

Рейчъл обаче постоянно се е грижила децата ѝ да бъдат нахранени първи, преди Александър да довърши останалото мляко. " Александър споделя, че усетът на млякото се разграничава от този, който е очаквал, спрямо естественото мляко, което е привикнал да пие. "

Макар че млякото имало друг усет, американката знаела, че дава на мъжа си огромна доза хранителни субстанции, както и че прекарват качествено време дружно.  " Това е толкоз хубаво прекарване и съм толкоз удовлетворена, че започнахме да го вършим. Изобщо не се срамим от това ", споделя тя. „ Александър се усещаше доста по-енергичен, когато пиеше млякото ми. "

" Беше в действителност особено и ни сближи повече от всеки път “, добавя многодетната майка, която изхранва цялото семейство, без да се тормози от това.

А какво е вашето мнение - оставете го в коментар.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР